Un nou site web programat de echipa Anthony Web Solutions SRL

Paginile web ofertate de SC Anthony Web Solutions SRL, sunt 100% programate de echipa de programatori, folosind cele mai noi tehnologii. Paginile web create de ei sunt dinamice, responsive- contin vizualizare pe dispozitive mobile, panou de administrare - pentru utilizarea caruia ofera instruire gratuita. Din acest panou de administrare, detinatorul site- ului web poate incarca/ modifica informatii, imagini, date de contact.
Programatorii creaza soft personalizat, care nu necesita intretinere cu obligativitate de abonamente lunare.
Clientii sunt surprinsi de usurinta folosirii panoului de administrare al unei astfel de pagini web.
Site-urile web realizate de programatorii SC Anthony Web Solutions SRL sunt optimizate pentru motoarele de cautare. Clientii pot opta si pentru dezvoltarea ulterioara a site-ului web. Echipa de programatori, programeaza in mod profesionist fiecare idee discutata, oferind partenerilor cele mai bune preturi ale unei programari personalizate de calitate superioara.
Ofertele de realizare pagini web, se elaboreaza impreuna cu specificatiile discutate,. La predarea proiectului gata programat, se testeaza impreuna cu beneficiarul, functionalitatea corecta a paginii web. Astfel, prin programare de calitate superioara, apar noi pagini web in portofoliul acestei firme - cum este si exemplul din imagine - si noi clienti multumiti.